Zpět na mapu

RVA Group

RVA Group je organizace specializující se na projektový management v oblasti vyřazování z provozu, dekontaminace, demontáže a demolice. S více než 25letými zkušenostmi v tomto vysoce nebezpečném oboru se společnost stala lídrem na trhu. Společnost se sídlem v Londýně ve Velké Británii již v minulosti dokončila celosvětově více než 750 rozsáhlých projektů, díky svému vysoce kvalifikovanému multidisciplinárnímu inženýrskému týmu.

S rozsáhlými zkušenostmi v rámci chemického, petrochemického, farmaceutického, ropného, plynárenského, energetického a těžkého zpracovatelského průmyslu zajišťuje RVA komplexní a flexibilní služby – od inženýrství až po celkové řízení projektů. Díky tomu jsou splněny přesné požadavky klienta.

Organizace se tak stala globálně uznávanou v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví, inženýrské odbornosti, minimalizace vlivů na životní prostředí a komerční řízení projektů.

Díky výhradní spolupráci s vlastníky závodů a nezávislosti na dodavatelském řetězci, poskytuje RVA přesně cílené a nekompromisní poradenství po celý životní cyklus projektu.